KuulumisiaHeippa täältä lämmöstä taas!
Matkan toinen viikko on pyörähtänyt jo käyntiin ja huomenna pääsen vihdoin työntouhuun. Tänään matkasimme noin tunnin matkan päähän Nakhon Si Thammaratiin hakemaan työlupaani. Käväisimme samalla myös immigrationissa, koska huomasimme, että passiini on lyöty väärä leima Bangkokissa. Leiman mukaan minun pitäisi poistua maasta viimeistään 21.2. Onneksi suomalainen kollegani pyysi minua tarkistamaan leiman, koska hänelle oli käynyt viime kerralla samoin. Uskoimme saavamme immigrationissa asian kuntoon, mutta kävi ilmi, että minun pitää lentää takaisin Bangkokiin hakemaan uusi ja oikea leima...No, yhdistän reissun shoppailureissuun ja tulen varmaan myös yöpymään yhden yön kaupungissa. Note to self: tarkista aina, että passiin lyödään oikea leima, oikeilla päivämäärillä.
Virallisten asioiden hoidon lisäksi ehdimme myös shoppailemaan Nakhon Si Thammaratin ostoskeskuksessa ja hain myös kahvin(<3) Starbucksista! Sitä ei aina muistakaan kuinka sitä suomalaista kahvia kaipaa ulkomailla! Tein kahvin lisäksi myös pari muuta löytöä ostoskeskuksesta, kuten pari paitaa ja laukun. Se on hassua, miten nopeasti tottuu tiettyihin olosuhteisiin... Khanom on kovin pieni ja täällä on varsin suppea kauppavalikoima. Villiinnyin ostoskeskuksessa siihen malliin, kuin en olisi koskaan sellaisessa käynytkään :D
Viime lauantaina olin markkinoilla ja istuessani manikyyrissä (otin geelikynnet, jotka maksoivat 3€!!!) eteeni käveli yhtäkkiä kaksi suomalaista työkaveriani! Oli ihana nähdä tuttuja ja vietinkin heidän kanssaan aikaa aina tähän keskiviikkopäivään asti, jolloin he jatkoivat matkaansa eteenpäin. Markkinat olivat kiva kokemus ja siellä oli kaikennäköistä ostettavaa. Markkinoilla muuten viimeistään huomasi, että Khanom ei todellakaan ole turistirysä, vastaan käveli lähes ainoastaan thaimaalaisia. Tänne kuitenkin rakennetaan koko ajan lisää ja pikkuhiljaa tämäkin muuttuu varmasti turistikohteeksi.
Maanantaina tuli ajeltua tankillinen skootterin kanssa. Kiertelimme työkaverini kanssa ympäri Khanomia ja paikat tulivatkin kivasti tutuksi. Nyt on kivampi aloittaa työtkin, kun tietää vähän mistä kertoo asiakkaille ja tietää, mistä löytyy mikäkin paikka. Ajelun jälkeen tankkasimme tankit täyteen (60THB eli 1,55€!!!) ja menimme syömään vähän erilaiseen buffettiin. Ravintola oli paikallisten suosima ja buffasta löytyi mm. raakaa lihaa, nuudeleita, simpukoita ja kasviksia. Pöytään tuotiin grillintyylinen laite, jolla sitten sai makunsa mukaan kypsentää valitsemansa tuotteet. Törmäsin ravintolassa myös ekaa kertaa tällä reissulla rottaan, joka kipitti jalkojeni yli... 

Tässä kaikki tältä erää! Nyt menen valmistautumaan huomiseen työpäivääni(...katsomaan The Voice Of Thailandia ja syömään törkeen hyviä hedelmiä)
-L

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sabai dee mai?

Pari sanaa kohteliaisuudesta ja ulkonäöstä

Weddings, weddings!