Here I am!Täällä ollaan! :)
Saavuin aamulla Surat Thanin lentokentälle ja nyt kirjoittelen tätä postausta jo Khanomista. Lämpötila on tänään ollut noin +30, joskin ajoittain sateista. Työpaikkani Aava resort & spa on huikean hieno ja ihmiset täällä ovat superihania ja avuliaita! <3
Matkani alkoi, kun lähdin maanantai-iltana Helsinki-Vantaalta kohti Thaimaata. Lensin Qatar Airwaysillä, joka ylitti kaikki odotukseni. Tiesin yhtiön olevan hyvä, mutta kaikenlaiseen pieneen ekstraan oli kiinnitetty huomiota yli odotuksieni. Kaikki matkustajat saivat pussukan, joka sisälsi mm. viltin, sukat, korvatulpat, unimaskin, huulirasvan ja tyynyn. Myös ruoka oli lentokoneruuaksi yllättävän hyvää ja vaihtoehtoja oli runsaasti.
Vaihdoin konetta Dohassa ja tällä jälkimmäisellä lennolla matkustajien piti täyttää myös maahantulokortti. Sain hyvää harjoitusta mahdollista tulevaa ammattiani varten, kun vieressäni istunut vanhempi saksalaisherra yritti täyttää korttia ja toivoi minun auttavan sen täytössä. Kirosin hiljaa mielessäni, että saksankieleni on kovin ruosteessa ja ainut, mitä päähäni on jäänyt on mansikkakakun ja mineraaliveden tilaaminen kahvilassa ja se ei valitettavasti tässä tilanteessa auttanut. Saksalaisherra siis ei ymmärtänyt muutamaa sanaa enempää englantia ja puhui vielä vähemmän. Saimme kuitenkin lopulta kortin täytettyä onnistuneesti. Täytetty maahantulokortti tuli esittää maahantullessa passintarkastuspisteellä. Passintarkastukseen Bangkokin kentällä kannattaa varata runsaasti aikaa, itselläni meni jonottaessa tunti.
Passintarkastuksien ja matkatavaroiden keräilyn jälkeen otin taksin hotellilleni, jonne matkaa oli lentokentältä vain noin 5km.Yövyin Suvarnabhumi Suite- nimisessä hotellissa, jota voinkin suositella lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat lentokentän läheisyydessä sijaitsevaa hotellia Bangkokista. Palvelu hotellilla oli aivan mielettömän ihanaa. Hotellilla nautin ihanan thaimaalaisen aterian ja menin nukkumaan. Harmikseni en ehtinyt kierrellä Bangkokissa lainkaan, koska jatkolentoni lähti aikaisin aamulla ja olin todella väsynyt noin 20 tunnin matkustamisen jäljiltä. Aamulla lähtiessäni sain vielä gift boxin, joka olikin best ever, koska se sisälsi ruokaa <3 :D 
Saavuin tosiaan tänään aamulla Aavaan ja pienen levähdyksen jälkeen lounastin tulevan kollegani kanssa Aavan Aalto ravintolassa. Kollegani kertoili Aavasta ja esitteli paikkoja. Tämän jälkeen lähdin erään toisen henkilön kanssa Khanomin sairaalaan tarkastukseen työlupaa varten. Tarkastus oli yllättävän kattava ja siinä otettiin mm. keuhkoröntgenkuva ja verinäytteitä. Tarkastuksen hinnaksi tuli 850THB. Sairaalan jälkeen kävimme ottamassa myös kuvat työlupaa varten. Ilmeisesti asuni ei ollut tarpeeksi virallinen, joten kuvaaja muokkasi päälleni jakkupuvun. Ilmeisesti vaatteiden muokkaus on täällä yleinen käytäntö.
Matkalla kävimme katsomassa myös yhtä asuntoa, mutta se oli valitettavasti jo mennyt.  

                                                       Aavan etupihaa
                                                                                                           
                                                                    Spa, jossa yläkerrassa myös mm. joogaa huikeilla näkymillä.                                                 

Nyt taidan alkaa nukkumaan parin päivän univelkoja pois, jotta huomenna olen kärppänä asunnon metsästyksessä ja työlupahakemuksen kanssa! :)
-L

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sabai dee mai?

Pari sanaa kohteliaisuudesta ja ulkonäöstä

Weddings, weddings!