Beach day

Heippa!
Tänään aamulla kävin vielä uudelleen Khanomin sairaalassa, koska muutama testi oli unohtunut heiltä. Tuloksien valmistumista odotellessa kävin hankkimassa paikallisen puhelinliittymän Oppo-puhelinliikkeestä. Yleensä 7/11-liikkeissä on liittymiä, mutta täällä ei ollut tarpeisiini sopivaa, joten menin Oppoon. Liittymään kuuluu myös ilmeisesti netti ja se on kaiken kaikkiaan ihan toimiva. Hieman epäselväksi jäi, millä arvolla mitäkin on ladattu liittymään... :D (Tässäkin olisi ollut suurta hyötyä thainkielen taitamisesta...)Liittymää varten tarvittiin myös passi ja ilman sitä en olisi saanut avattua liittymää.


Sairaalareissun jälkeen ostimme kollegani kanssa ihania tuoreita hedelmiä. Ah, hedelmät ovat ihania täällä<3
Tämän jälkeen ajoimme Aavaan, josta matkani jatkui rannalle. Kävelin läheiselle julkiselle rannalle ja tutustuin muutenkin lähiympäristöön. Tässä hotellin ympäristössä on yksi pieni(oikeasti TODELLA pieni) kauppa ja pikkuinen pesula. Kuten varmasti jossain olen jo aiemmin maininnut, julkista liikennettä täällä ei ole lainkaan ja takseja ehkä kaksi ja niitä on hyvin vaikea saada. Mutta juuri ainakin itseäni täällä viehättää juuri tämä rauha ja luonto. Rannalla sain olla aivan yksin, kunnes kulkukoirajengi tuli häätämään minut pois :D 
                                                            Alla pari kuvaa rantareissultani.
Kulkukoirien kovistelun jälkeen suuntasin takaisin hotellille ja kävin pikaisesti suihkussa, jonka jälkeen matkani jatkui hotellin autonkuljettajan kanssa katsomaan asuntoa. Ensimmäinen, jonka kävimme tsekkaamassa oli valitettavasti mennyt jo, mutta he tiesivät neuvoa toisen paikan läheltä. Ihastuin asuntoon ja sovimme omistajan kanssa, että majoitun siinä koko työharjoitteluaikani. Asunto on rivitalokaksio kivalla parvekkeella sekä etupihan terassilla. Asunto sijaitsee lähellä työpaikkaani sekä rantaa. Hinnaksi sovimme 8000THB/kk (n.205€/kk) ja hintaan sisältyy wifi, vesi ja sähkö eli kauppa oli oikeinkin kannattava. Muutan uuteen asuntooni heti huomisen delfiinisafarin(<3) jälkeen :)
Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset tältä erää, teen delfiinisafarista oman postauksensa sitten, kun muuttokiireiltäni ehdin :)
-L

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sabai dee mai?

Pari sanaa kohteliaisuudesta ja ulkonäöstä

Weddings, weddings!