Day off

Vapaapäivän terveiset ☺

Tänään mulla on ollut vapaapäivä ja olen nauttinut siitä lähinnä rannalla itseäni grillaten...tai rapsautinhan tossa aamulla kyllä itselleni sakot skootterilla... Kauhukuvat paikallisista poliiseista kyllä hälvenivät siinä täysin ja tapahtuma oli oikeinkin mukava, joskin 500THB siitä köyhdyin...😃 No, ensi kerralla taas tarkempana sitten.

Täällä on aivan ihanaa julkisilla rannoilla, kun yleensä saa aina olla ihan yksin ja nauttia vaan huikeista maisemista ja lämpimästä merivedestä. Ainoana riesana tällä hetkellä ovat etuajassa saapuneet medusat. Niitä näkee rannalla välillä runsain mitoin ja se hiukan rajoittaa uimaintoa. Medusan polttamiin toimii hyvänä ensiapuna etikka ja monilla rannoilla onkin etikkapisteet kaiken varalle.
Mulla on tosi ihana ranta tossa heti tien toisella puolella eli ei ole vaiva eikä mikään mennä sinne.

Julkiset rannat ovat tosiaan hyvässä kunnossa, mutta sydämeni särkyy paikoittain hyvinkin roskaisista kohdista. Koska turismi on täällä vielä kovin lapsenkengissä ei ilmeisesti ole koettu tarvetta viedä rannoille roskiksia ja ketään ei ole niitä muutenkaan ylläpitämässä. Yritän kuitenkin kantaa oman korteni kekoon ja esimerkiksi lenkkeillessäni rannalla, kerään useasti samalla roskia. Joitain roskia lukuun ottamatta tää on kyllä ihan paratiisi ❤
Täällä on nyt ollut parina päivänä vähän sateista ja ukkosiakin on saatu. Täällä sade on kuitenkin tosi virkistävää ja vettä tulee paljon, mutta jo puolen tunnin päästä taas selkenee ja aurinko paistaa.


Vapaapäivinä yleensä tosiaan makoilen rannalla, käyn syömässä ja muuten vaan pyörimässä keskustassa ja koitan tehdä koulu- ja blogihommia. Teen tosiaan kymmenen tunnin työpäiviä ja niiden jälkeen en useinkaan konetta enää hirveästi jaksa availla tai ainakaan keskittyä mihinkään, joten velvollisuudet odottavat vapaapäivinä. Nyt on ollut aika kuuma ja kiireistä töissä, niin se on myös vähän on verottanut työpäivien jälkeistä puuhailua. Olen kyllä nauttinut, kun töissä on koko ajan ollut jotain puuhaa! Työ, jota teen täällä on niin mun juttu ja rakastan sitä❤ 


-L

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sabai dee mai?

Pari sanaa kohteliaisuudesta ja ulkonäöstä

Weddings, weddings!