Sabai dee mai?

Tää blogipostaus alko alunperin sanoilla, "sabai dee ka"....mutta kun yritin julkaista sitä, niin tuli error error ja kaikki hävis. 

 editedit: Siirsin koko blogin pois Lilystä. Sieltä voi käydä lukemassa vanhat postaukset, mutta sivusto jumitti viikon, enkä saanut lisättyä uutta postausta. Tämä olkoon siis blogin uusi kotiosoite :)
Koitan jossain kohtaa siirtää vanhat blogipostaukset myös tänne :)
Mutta muuten mulla on täällä kaikki muuten ihan hyvin eli mai pen rai ja go with the flow :)

Koitan vähän tiivistää viime aikojen kuulumisia tähän postaukseen, kun päivät on olleet taas niin täynnä ohjelmaa, etten ole oikein ehtinyt postailemaan.
Pari viikkoa sitten sain mun passin leima-asiat kuntoon sittenkin Krabin immigrationissa. Eli nyt on työlupa ja passijutut kunnossa :)Viime sunnuntai meni snorklaillessa! Lähdettiin jo heti aamulla kohti Bank Pangin satamaa tässä ihan lähellä. Satamassa meitä odotti vene kuljettajineen ja lähdimme matkaan kohti Koh Tanin saarta. Matka saarelle kesti vajaat kaksi tuntia. Matka taittui mukavasti aurinkoa ottaen ja vastoinkäymisiltäkään ei täysin vältytty, kun juuri viime metreillä konehuoneesta alkoi nousta sankka savu :D Pääsimme kuitenkin perille ja pysähdyimme lähelle rantaa ja laskeuduimme veneestä veteen. Snorklailu oli hauskaa ja merenalainen maailma oli superkaunis! En ole itse mikään sukeltajaihminen, mutta snorklailusta tykkäsin kovasti, koska siinä ei tarvitse mennä syvälle veden alle. Aikamme sukelleltuamme oli aika nousta veneeseen, jossa nautimme myös lounasta. Lounaan jälkeen jatkoimme matkaa vielä toiseen sukelluspaikkaan. Toisessa sukelluspaikassa olin saanut jo vähän tekniikkaa haltuun ja pääsin keskittymään enemmän kalojen katseluun kuin lasien asennon korjailuun. Jätin toisella kerralla myös auttamattomasti liian isot pelastusliivit pois ja tämä helpotti uimista suuresti. Uimme veneestä rantaan ja rannalta takaisin veneeseen.  Huippureissu <3   
                                                                                               Tunnelmia lähtösatamasta.                                             


Maanantaina sain kunnian osallistua työkaverini isän hautajaisiin. Täällä on siis tapana, että tässä esimerkiksi tässä tapauksessa koko Aavan henkilökunta käy vuorotellen hautajaisissa. Hautajaiset pidettiin läheisellä temppelialueella ja ne kestävät monta päivää. Saavuttuamme paikalle nautimme lounaan temppelialueen puistossa ja lopuksi jätimme lahjakuoren omaisille. Hautajaisista en ihan kunnioitussyistä ottanut kuvia.
Tänään mulla on ollut vapaapäivä ja kävin ajelemassa vähän ympäriinsä muun muassa kivaa pikku vuoristotietä, mistä on huikeet näkymät. Tien lopussa on "end of the road"-kyltti ja siitä alkaa sileähiekkainen autioranta.

Mitäs muuta? No päivät on olleet aika työntäyteisiä, kun nyt on pari viikkoa sesonki huipussaan. Työpäiviin on töiden lisäksi mahtunut valokuvaussessioita, tyhmiä juttuja ja muuten vaan hulvatonta menoa :D


                                                            Tässä kuvassa on Aavan retkiopas, lastenhoitaja ja toinen harjoittelija.

Olen muuten täällä alkanut tykkäämään opashommista, jotka eivät olleet koulussa ehkä omalla top 3-listallani. Koulusta puheen ollen, nyt on aika avata sähköposti ja ryhtyä tekemään etätehtäviä, ettei mee ihan lomailun puolelle tää päivä!

Pob kun may eli see ya again:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pari sanaa kohteliaisuudesta ja ulkonäöstä

Weddings, weddings!