Blogin tulevaisuus



Hello hello!


Nyt on kotiuduttu ja ainakin taas joten kuten sopeuduttu takaisin Suomeen. Suurena plussana ovat nyt olleet ihan superihanat ilmat, jotka ovat vähän helpottaneet tätä kotiinpaluuta.

Tämä postaus on ollut kauan jo puolivalmiina luonnoksissa, mutta töiden ja muiden menojen takia se on vain jäänyt sinne odottelemaan parempia aikoja...
Tosiaan, suuren yleisön pyynnöstä (no, ehkä ei nyt kuitenkaan niin kovin suuren :D) ja omasta intohimostani blogin kirjoittamiseen, ajattelin jatkaa tätä blogia. Blogi tulee jäämään matkailualapainotteiseksi ja tulevia postauksia tulevat olemaan mm. työni laivalla ja mahdollinen Thaimaahan paluuni. Tulen täällä kertomaan myös muista reissuistani  :)

Kysymyksiä, ideoita ja toiveita otan innolla vastaan!

Ps.Tuli ihan törkeä matkakuume(taas), kun selailin noita vanhoja matkakuvia. Harmi kyllä, monista reissusta otetut kuvat ovat kadonneet johonkin tai muuten vaan eivät ole koskaan edes koneelle asti päätyneet.



Mallorca

Rhodos
Turkki, Alanya


Hollanti, Amsterdam




Ranska, Pariisi
Ranska, Pariisi







Thaimaa, Khanom

Vietnam, Saigon


Italia, Rooma















My happy place, airport💖

Pps. Noi kuvat näkyy ainakin mun lukijanäkymässä ihan ärsyttävästi...koitin asetella niit hermoromahdukseen asti oikein tänne, mut se osoittautui haastavaks, ku nään ne ite eritavalla aseteltuna. Siis olkoon noin 😂


-L

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Songkran

All good everything!

Sabai dee mai?