Greetings from Finland...so far!

Sa-wat-dee ka!
Blogin takaa löytyy 28-vuotias matkailualan opiskelija.
Olen lähdössä tammikuussa suorittamaan viimeistä työharjoittelujaksoani Thaimaan Khanomin lämpöön kolmeksi kuukaudeksi. Harjoittelupaikkani tulee olemaan Aava Spa& Resort, joka on suomalaisomisteinen korkeatasoinen resort & spa. Aava sijaitsee Khanomin Nadan Beachin rannalla. Alue on osittain vielä kovin koskematonta ja autenttista ja sen kuuluisuutena ovat vaaleanpunaiset (!) delfiinit.
Työnkuvaani tulee kuulumaan monia erilaisia tehtäviä, mutta pääosin tulen huolehtimaan asiakastyytyväisyydestä, otan vastaan palautetta ja toimin linkkinä hotellin eri osastojen ja asiakkaiden välillä. Odotan työtä innolla, koska se on jotain, mitä en ole koskaan tehnyt. Myös thaimaalainen kulttuuri (ja tietty ruoka <3) kiinnostaa kovasti ja odotankin jo malttamattomana, että pääsen tutustumaan siihen paremmin!'
Haaveissani on aina ollut pidempikestoinen matka Aasiaan ja vihdoin se toteutuu! Olen reissannut jonkin verran yksin ja seurassa, mutta lähinnä on tullut tallattua ympäri Eurooppaa, viimeisimpänä ihana Pariisi!


Kuva lainattu booking.com sivustolta.
Tervetuloa seuraamaan ja kommentoikaa ja kyselkää ihmeessä, jos tulee jotain!:)
-L

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sabai dee mai?

Pari sanaa kohteliaisuudesta ja ulkonäöstä

Weddings, weddings!